Litokol diversen

Litolevel complete levelkit (150 stuks)

LITOLEVEL garandeert een eenvoudige en snelle plaatsing van de tegels, waardoor hoogte verschil tussen tegels wordt voorkomen en een perfect vlakke vloeren wordt gegarandeerd.

LITOLEVEL wordt aanbevolen voor het leggen van grote tegels, keramische en natuurstenen tegels, evenals dun porcellanato of verschillende dikte (3/6 mm).

Het systeem bestaat uit 3 elementen: basis, kegel en moer.

Het vereist geen gebruik van tangen of gereedschap van welk type dan ook.

MOER
De moer is gemaakt van hard plastic en is ontworpen om eenvoudige op de basis te schroeven. De moer is herbruikbaar en kan honderden keren worden gebruikt.

CONE
De cone is praktisch en eenvoudig op de basis te schroeven. Het is gemaakt van hard plastic, waardoor een efficiënte tegel levelling mogelijk is. Het is herbruikbaar en kan honderden keren worden gebruikt.

BASIS
De base zijn ontworpen om tegels te egaliseren met een dikte van 3 tot 12 mm (1/8 “- 1/2”), waardoor smalle voegen van 1,50 mm (1/16 “) kunnen worden gemaakt.

Bredere voegen zijn mogelijk door het gecombineerde gebruik van LITOLEVEL- en kruis- of “T” -tegelafstandhouders in de gewenste grootte en in elk geval groter dan 1,5 mm.

AQUAMASTER

De beschermende
waterdichte barriere

Vloeibare voegpasta klaar voor gebruik, op waterbasis, flexibel tot -5 ° C en chloorbestendig.

Voor het waterdicht maken van natte omgevingen zowel binnen als buiten, zoals douchebakken, zwembaden, balkons en terrassen. Geklasseerd als DM 01P volgens EN 14891. Geproduceerd met emissies van zeer lage vluchtige organische stoffen.
Kimband en wapeningsgaas zijn niet meer nodig om hoeken te beschermen, wat de installatie sneller en zuiniger maakt.
Dankzij de snelle droging kunnen meerdere lagen snel na elkaar worden gemaakt en in één werkdag volledig waterdicht worden. Toplaag kan al na slechts 24 uur van het aanbrengen van de laatste laag worden gelegd.