Luchtkoelers

Koel en fris in huis, op kantoor, altijd en overal

De Alberello™ producten zijn handige, mobiele klimaatbeheersers. In tegenstelling tot andere klimaat beheersing apparaten,

wordt men niet verrast met noodzakelijk, hoge installatiekosten. Ons devies: ‘Plug and Cool’. Het product is direct gebruiksklaar.

De Alberello™ producten altijd en overal direct inzetbaar wanneer u een ruimte wenst te verkoelen/verfrissen.

Stille flexibele systemen

Een keuze uit verschillende oplossingen, welke afhangt van de vereiste luchtkwaliteit. De range biedt meer dan alleen een enkele ventilator en heeft niet de nadelen van een traditioneel airconditioningsysteem. Een airconditioner extraheert warme lucht en vereist afvoersystemen. In dit geval is geen verbouwing voor een afvoersysteem of afvoerleidingen vereist. De systemen zijn stil en mobiel en daarom gemakkelijk te (ver)plaatsen. Met deze productserie kan elk individu het binnenklimaat optimaal regelen, op een zeer eenvoudige manier en tegen relatief lage kosten. De Kebo-koelers zijn specifiek geschikt om kleinere ruimtes effectief en economisch te koelen en te verfrissen. Men kan de luchtkwaliteit beïnvloeden met een ontvochtiger.

 

De Alberello™ klimaatbeheersingsproducten zijn praktisch en mobiel en staan ​​daarmee synoniem voor flexibiliteit en gebruikersvriendelijkheid. In tegenstelling tot andere klimaatbeheersingssystemen is het niet nodig rekening te houden met bouw- en installatiekosten voor het afvoersysteem of drainagepijpleidingen. De luchtkoelers zijn ‘plug & play’, stil en zuinig in gebruik.